Evenementen in heel Nederland

Oldtimerfestivals

Oldtimerfestivals

Twijzelerheide, Hensbroek, Balkbrug, Appelscha, Horst, Beilen

Pinksterfeesten Delfzijl

Pinksterfeesten Delfzijl

Dit jaar met de Pinksteren is het tweehonderd jaar en twee weken geleden dat de Franse troepen onder aanvoering van kolonel Pierre Maufroy  de vesting Delfzijl “met vliegend vaandel en slaande trom” verlieten, waarna de vesting door de gouverneur van Groningen, Baron van Imhof, namens de Nederlandse regering in bezit werd genomen. Daarmee werd Delfzijl… Lees verder »

Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Vier avonden lang wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging. Het meest gezellige wandelevenement van Nederland komt ook bij jou in de buurt. En wij zijn er ook bij!  

Vakantiebeurs Utrecht

Vakantiebeurs Utrecht

Op de Vakantiebeurs begint je vakantie. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. En meer natuurlijk. Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en localsdie jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je… Lees verder »

TT Assen

TT Assen

De Dutch TT is de enige Grand Prix ter wereld die onafgebroken op de kalender staat. Sinds 1925 wordt in Assen op het hoogste mondiale niveau gereden. Alle kampioenen reden en wonnen op de Drentse hei. Het is al decennia het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. De TT meemaken is meer dan een motorrace bezoeken:… Lees verder »

Bloemencorso Eelde

Bloemencorso Eelde

80.000 bezoekers en Miss Bloemencorso Met 80.000 bezoekers en de Miss Bloemencorso aan de wagen is het altijd druk en gezellig.  

Fruitcorso Tiel

Fruitcorso Tiel

Het Fruitcorso is een jaarlijks terugkerend evenement in de stad Tiel. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in… Lees verder »

Wij zijn trots op onze ijsliefhebbers! Bent u de volgende?

Bekijk onze klanten of Neem contact op